mohammad muadz's FotoPage

By: mohammad muadz mohd junaidi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Sunday, 24-May-2009 11:43 Email | Share | | Bookmark
CUTI-CUTI D' COTTON ISLAND

View from our tent
Cotton+Gemia island
Kemah sape ntah
View all 10 photos...
Setelah hampir setahun tak bukak2 coleman, pada tanggal 24 mei 2009 pertama kalinya coleman berkibar megah di Cotton Island (Pulau Kapas la tuuu). Ada la beberapa mamat yang datang bertanya pasal Coleman tu (kombang den, heheh)....Coleman ni bagus ni, berapa ribu?? Susah nak jawab tuh, hehe lagi. Bab best percutian kali ni ialah snorkeling. mandi-manda dan main pasir dan tak lupa juga noneng@bergayut (khas buat Talhah). Apapun cerita banyak tak guna, layan je gambo2 entry kali ni sebelum umi muadz n talhah jadi busywoman....


Monday, 18-May-2009 06:11 Email | Share | | Bookmark
Aktiviti Hujung Minggu

Jump Talhah, jump
camnela nak slim klu malas lompat. Moyok je
Muadz paling best duk santai lam kolam
View all 5 photos...
Memandangkan kat Malaysia ni xde carboot, sooo pagi2 Ahad tu melepakla kat umah. Inilah dia aktiviti Muadz dan Talhah sementara ummi dan baba sibuk mengerjakan taman tepi rumah heheheh (if only you all know )



Monday, 18-May-2009 02:59 Email | Share | | Bookmark
BACK BY POPULAR DEMAND

The most fabulous and magnificent gift from Allah. Alhamdulillah
Baby Muadz
Talhah
View all 5 photos...
Setelah sekian lama menyepi, akhirnya terpaksa jugak daku mengadap laptop ini kerana terlalu ramai peminat yg nk tengok fotopages ini dapat di updatekan. Setelah hampir setahun kembali ke Malaysia alhamdulillah pagi ini tergerak hati nak update fotopages

So, entry kali ini akan dipenuhi oleh gambar2 'our two little stars'



Saturday, 3-May-2008 12:30 Email | Share | | Bookmark
Snowdonia Camping Trip in Memories

Muadz dan Dhia posing dpn khemah coleman
Yg ni depan khemah sape tah, hehe lupalaa
Pemandangan dari kawasan khemah
View all 12 photos...
Memandangkan dah lama dah g camping ni. Sooo upload gambo2 jela xyah citer banyak2. Klu nak tahu citernye bleh visit Thuraya fotopages/ eija-lee fotopages/ mrs henri fotopages. Hehehe malas nk citer panjang2


Saturday, 1-Sep-2007 12:51 Email | Share | | Bookmark
Denmark

muadz boring menunggu di gatwick airport
sampai di copenhagen airport
menunggu teksi
View all 6 photos...


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net